Wat anderen over mij zeggen...

Opleider en mentor Kempler Instituut

“Je voelt feilloos aan wat er nodig is tussen mensen en hebt een scherp oog voor de kwaliteit van interacties.  Je bent uitgegroeid tot een evenwichtige, volwassen vrouw met een eigen positie en eigen standpunten die daar ook voor durft te staan. Je hebt een grote openheid naar anderen toe, je hebt oog wat anderen mensen beweegt en wat ze nodig hebben. Je zet je daar op een persoonlijke en betrokken manier voor in. Je hebt een zelf-relativeringsvermogen en een heerlijk gevoel voor humor.”

Getrouwd stel

Via via kwamen we bij Barbara terecht.Omdat we elkaar de afgelopen jaren kwijt zijn geraakt, zochten we iemand die onze relatie weer de goede richting kon geven.

Lees gehele recensie

Moeder

“Ik kwam bij Barbara terecht omdat ik merkte dat ik een onrustig gevoel in mijn leven had. Gebeurtenissen van vroeger die ik had weggedrukt kwamen weer naar boven en ik wist niet welke plek ik die moest geven. Barbara heeft mij hierin enorm geholpen. Zij geeft mij alle ruimte en vertrouwen om mijn verhaal te delen.” 

Lees gehele recensie

Student

“Na het verlies van twee goede vrienden raakte ik uit balans en werd onzeker over mezelf.
Los van dat het verwerken van het verdriet me energie kostte, merkte ik ook dat het wat deed met mijn zelfvertrouwen.Ik sloot me steeds meer af van de mensen om me heen, om m’n pijn maar niet te hoeven laten zien.” 

Lees gehele recensie

Vrouw, 23 jaar

“Ik heb het als heel fijn en helpend ervaren om door Barbara begeleid te worden; de gesprekken waren warm, persoonlijk, uitdagend en zeker niet altijd gemakkelijk maar we gingen nooit over m’n grenzen heen.”

Lees gehele recensie

Man, 21 jaar

“Door middel van confronterende vragen, praktische voorbeelden en gedachte experimenten liet Barbara mij zien dat mijn angst berustte op valse aannames. Bovendien stuurde ze me op pad met kleine persoonlijke uitdagingen, en wat bleek: natuurlijk zijn er wel degelijk mensen geïnteresseerd in mijn verhaal en natuurlijk doet mijn mening er wel toe.”

Lees gehele recensie

Getrouwd stel

“Ik ben bij Barbara terecht gekomen omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Hoe dat precies kwam wist ik eigenlijk niet. Mijn gevoel erkennen en serieus nemen is niet wat ik gewend was. Barbara heeft me geholpen mijn gevoel te herkennen en te benoemen, zodat we vervolgens patronen konden doorbreken. …”

Lees gehele recensie

Jong stel

“We zijn Barbara nog steeds ontzettend dankbaar voor alles wat ze destijds voor ons gedaan heeft. De therapie heeft ons zo goed op weg geholpen en daar profiteren we nu nog steeds samen van. Het gaat beter dan ooit, zowel met ons samen als met de verslaving. Tot op de dag van vandaag is er geen terugval geweest en is het vertrouwen in onze relatie weer zo goed als terug. Sterker nog, we wonen sinds begin dit jaar samen en dit is nog niet alles, binnenkort verwachten wij ons eerste kindje! Wie had dat gedacht hé? Zo gek hoe dingen in een jaar tijd kunnen veranderen, maar daar hebben we allebei ook hard voor geknokt en daar zijn we onwijs trots op.”

Student

“Als ik aan onze gesprekken denk, herinner ik me vooral haar ontvankelijkheid: Bij Barbara hoefde je geen sterk mens te zijn. Ik was welkom in elk humeur, in elke staat van zijn, zonder dat ik me hier schuldig over hoefde te voelen. Soms kwam ik als ik me best goed voelde, soms als ik er helemaal doorheen zat.”

Lees gehele recensie

Liever direct contact met mij?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Stuur een e-mail Altijd vrijblijvend Bel of Whatsapp 06 10 80 02 67