Recensie van een vrouw, 23 jaar

‘De reden dat ik bij Barbara in haar praktijk terecht ben gekomen is dat ik, ongeveer een anderhalf jaar geleden, aanliep tegen een aantal dingen nadat ik mijn relatie van toen had verbroken. Ik zat met gedachten en leugens die me erg bezighielden en me ervan weerhielden om stappen te maken, om te geloven in de toekomst die voor me lag.

Samen zijn we op zoek gegaan naar wat de achterliggende oorzaken en patronen waren die ervoor zorgden dat ik zo vast bleef zitten in deze gedachten. Door middel van gesprekken zijn we samen hiernaar opzoek gegaan; door terug te gaan naar het gezin waar ik uitkwam, door te kijken naar dingen die in m’n verleden een rol hebben gespeeld en welke verlangens en behoeften ik had die niet vervuld werden. Uiteindelijk bleek de band met mijn ouders hier een dermate grote rol in te spelen dat we toe zijn gaan werken naar een gesprek met mijn ouders welke Barbara heeft begeleid, wat (hoe spannend ook) enorm geholpen heeft om dingen opgehelderd te krijgen.

Uiteindelijk heb ik door de gesprekken geleerd om voor mijn verlangens en behoeften op te komen en meer te gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil.

Ik heb het als heel fijn en helpend ervaren om door Barbara begeleid te worden; de gesprekken waren warm, persoonlijk, uitdagend en zeker niet altijd gemakkelijk maar we gingen nooit over m’n grenzen heen. Er was altijd de mogelijkheid en openheid om aan te geven wat ik daarin nodig had. Ook zijn er momenten geweest dat we samen konden bidden en Zijn Waarheid konden uitspreken over de situatie op dat moment, wat ik als super fijn heb ervaren. Ik kan dus terugkijken op een hele mooie periode!’

Terug naar alle recensies

Liever direct contact met mij?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Stuur een e-mail Altijd vrijblijvend Bel of Whatsapp 06 10 80 02 67